+382 (0) 78 109 665 info@vectorss.me

Postprodajne usluge

Vector System Security je u stalnoj komunikaciji sa svim klijentima i korisnicima usluga. Odgovornost i želja da udovoljimo svim potrebama naših klijenata i da znamo da su zadovoljni našim uslugama, uticali su da naša saradnja od samog početka prevaziđe klasičan odnos klijent-agencija.

Kad kažemo „Mi smo uvijek tu za Vas i rješavamo sve Vaše probleme, Vaša bezbrižnost je naše zadovoljstvo“, u našem slučaju nije uobičajena fraza već odgovorna izjava koja nas obavezuje da uvijek budemo tu, uz Vas i za Vas.

Bezbjednosni konsalting

Usluga Društva Vector System Security unapređena bezbjednosnim konsaltingom omogućava klijentu da u svakom trenutku dobije pravi savjet koji će mu pomoći da uvijek bude u toku sa informacijama iz svijeta bezbjednosti i sigurnosti.

Obučeni i sertifikovani profesionalci Društva Vector System Security spremni su da odgovore na sva pitanja klijenata ali i građana regiona i riješe njihove eventualne nedoumice iz domena usluga i proizvoda koje pruža Društvo.

Saradnja sa državnim organima i policijom

Od samog osnivanja, naša Društvo uspostavila je izuzetnu saradnju sa državnim organima i policijom. Naše aktivnosti se nekada podudaraju i preklapaju, što u svakom slučaju ide u korist građana, odnosno naših klijenata. Veoma čvrsta saradnja sa policijom uspostavljena je zahvaljujući visoko profesionalnim kadrovima koji su spremni da reaguju u svim nepredviđenim situacijama.