FIZIČKO OBEZBJEĐENJE

Društvo Vector System Security misli na vas i nudi vam čitav spektar usluga iz domena Fizičkog obezbjeđenja.


U lancu bezbjednosti ključna karika je – čovjek. Visoki stepen obučenosti naših timova za Fizičko obezbjeđenje se stalno dopunjava dodatnim znanjima i vještinama. Poslove Fizičkog obezbeđenja mogu obavljati samo vrlo odgovorni, stručni i školovani radnici koji su pripadnici naše agencije.

OBEZBJEĐENJE OBJEKATA

Pripadnici agencije na poslovima obezbjeđenja objekata, koriste uniforme u skladu sa zakonom o zaštiti lica i imovine sa vidno istaknutom ID oznakom i amblemima Društva Vector System Security kao i po potrebi neophodno naoružanje koje je sastavni dio opreme. U toku obavljanja poslova obezbjeđenja oni su povezani sistemom radio veze sa Dežurnim operativnim centrom, koji je u stalnom kontaktu sa interventnim patrolama koje su obučene za pružanje podrške.

Posao svih pripadnika obezbjeđenja je zaštita od provala, prepada i požara, kao i sprečavanja izvršenja krivičnih djela na štićenom objektu, te utvrđivanja identiteta lica, zadržavanje istih i obavještavanja policijske stanice koja je nadležna za to područje.

OBEZBJEĐENJE JAVNIH SKUPOVA

Veoma česti klijenti Vector System Security su organizatori velikih javnih manifestacija, kojima jedino Vector System Security može pružiti adekvatnu uslugu obezbjeđenja i na više lokacija istovremeno.

Zaposleni u našoj Agenciji su veoma iskusni rukovodioci koji precizno razrađuju planove obezbjeđenja, sve do najsitnijih detalja.

OBEZBJEĐENJE VIP LICA

U lancu bezbjednosti ključna karika je – čovjek. Visoki stepen obučenosti naših timova za fizičko obezbjeđenje se stalno dopunjava dodatnim znanjima i vještinama.

Poslove Body Guarda mogu obavljati samo vrlo odgovorni, stručni i školovani radnici koji su pripadnici naše agencije. Uz specifičnu osposobljenost, oni posjeduju najsavremeniju zaštitnu opremu, te razna tehnička pomagala koja su odgovarajuća za uslove u kojima se angažuju.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=3 imagepadding=7 showbutton=false showfollow=false showheader=false]